Članki po tematiki
novosti

AKCIJSKA PONUDBA:

DRAGI PRIJATELJI in vsi ostali, ki to berete.
Včeraj sem vam že skoraj vsem odposlala vaše naročilo Knjigo Zmenek z usodo za samo 12,00 EUR + pošt. + DARILO, v pisni obliki in sicer, kot obljubljeno v FB LIVE, spodaj (sporočite naslov in ostale podatke na zasebno sporočilo. Darilo: Osnovna karmična lekcija v tej inkarnaciji, z opisom kraja oz. države, kje ste živeli in ta glavno, kar ste počeli. Prav za prav je ta glavno področje, ki je v tem življenju bolj pod drobnogledom. Ostalim, ta novim naročnikom, ki boste svoj naslov in datum rojstva za DARILO, pustili v sporočilu, pa odpošljemo v torek. Imejte lepo usodo in veliko bralnega veselja.
Aleksandra DroleVse informacije o tekoči ponudbi naših storitev objavljamo
v e - reviji Vizionar, katero lahko naročite v obrazcu desno.

Aleksandra S. Drole, poznana kot TV voditeljica oddaje Sašine vizije, gostja mnogih oddaj z alternativno in duhovno vsebino, avtorica raznih člankov v revijah in časopisih, predavateljica in organizatorka duhovnih delavnic…, po treh letih premora, ponovno z vami. Tokrat vam z video vsebino, e- revijo in tv oddajo, želim približati KARMO. Razlaga karme – tudi na daljavo, je hit lanskega leta, katerega še nadgrajujem in izpopolnjujem.

Novost je poslovna karma, namenjena je vsem podjetnikom, obrtnikom, samostojnim ustvarjalcem in vam pojasni vaše karmično ujemanje s podjetjem v katerem delujete.

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole